Ива Вълчева от БСП печели в Хисаря с подкрепа около 55%

...
Ива Вълчева от БСП печели в Хисаря с подкрепа около 55%
Коментари Харесай

Хисаря с нова кметица! Вижте резултатите в Пловдивско

Ива Вълчева от Българска социалистическа партия печели в Хисаря с поддръжка към 55% пред досегашния кмет Пенка Ганева от ГЕРБ.

Петър Неделев е новият кмет на Стамболийски, демонстрират данните от паралелното броене. Той се е наложил над настоящия кмет Георги Мараджиев с близо 60%, като към момента се чакат последни СИК-ове, които обаче не могат да стопят разликата. На първия тур Неделев изкара 49%, а регионалният координатор на ГЕРБ – 41%.

В Сопот е спечелил Станислав Стоенчев, повдигнат от Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ДБГ и БВ с близо 55% пред досегашния кмет Деян Дойнов от Бъдеще за родината, демонстрират първите данни.

В Перущица също ще има нов кмет – победител е Николай Баков пред досегашната кметица Мария Витанова – Вълканова.

Младен Кичев, повдигнат от „ Бъдеще за община Калояново “ е новият кмет на община Калояново. Той води с към 170 гласа при необработени 100% бюлетини съперничката си и доскорошен кмет Виктория Михайлова.

Калин Калапанков от Българска социалистическа партия е новият кмет на община Брезово. Той победи съперничката си от ГЕРБ Нели Минчева. За Калапанков са дали своят вот 1398 души, за Минчева - 1066.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР